Tomaattikastike
ja ruispasta
8 kypsää
tomaattia
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
4 valkosipulinkynttä
1 punainen
chilipalko
oliiviöljyä
1 rkl sokeria
1 rkl kuivattua basilikaa
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä
1 rkl sokeria
1 rkl kuivattua basilikaa
mustapippuria
suolaa
300g
jauhelihaa
mausteita
maun mukaan.
3dl
ruispastaa
suolaa ja
vettä
parmesanjuustoa
raasteena
Kalttaa (video tästä) tomaatit ja kuori sekä poista kantaosa. Pilko tomaatit paloiksi. Pilko sipuli ja viipaloi valkosipulin kynnet ohuiksi lastuiksi. Halkaise ja tyhjennä chili siemenistä. Suikaloi chili isoiksi suikaleiksi. Kuumenna kasari, lisää oliiviöljy ja kuullota sipulit valkosipulit ja chili. Lisää tomaatit kasariin. Mausta sokerilla, suolalla, basilikalla ja mustapippurilla. Anna hautua vähintään tunti. Poimi chilit pois kastikkeen joukosta. Paista jauheliha ja mausta. Lisää jauheliha kastikkeen joukkoon, kun haudutusaikaa on jäljellä noin 15min.
Kalttaa (video tästä) tomaatit ja kuori sekä poista kantaosa. Pilko tomaatit paloiksi. Pilko sipuli ja viipaloi valkosipulin kynnet ohuiksi lastuiksi. Halkaise ja tyhjennä chili siemenistä. Suikaloi chili isoiksi suikaleiksi. Kuumenna kasari, lisää oliiviöljy ja kuullota sipulit valkosipulit ja chili. Lisää tomaatit kasariin. Mausta sokerilla, suolalla, basilikalla ja mustapippurilla. Anna hautua vähintään tunti. Poimi chilit pois kastikkeen joukosta. Paista jauheliha ja mausta. Lisää jauheliha kastikkeen joukkoon, kun haudutusaikaa on jäljellä noin 15min.
Keitä pasta
ja tarjoile juustoraasteen kera.
Banaanilätyt (annoksesta tulee n. 6-8 lättyä, eli annokset kahdelle)
Luin ohjeen Kauhaa ja rakkautta -blogista.
2 munaa
1 banaani
Vaahdota tehosekoittimessa ja paista lättypannulla rasvaa käyttäen.
loraus maustamatonta jogurttia
80g rahkaa
hermesetas/ stevia/ vaniljasokeri
muutama lusikallinen mustikoita
Tarjoile kuvan tapaan jogurttirahkan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti